Om Forlaget

Forlaget Senmund udgiver bøger, hvor tænkning er i fokus (“tænkning” forstået i bred forstand). Vi har flere bogserier.

SVÆVESERIEN udgiver Jacob Bittners fænomenologiske projekt, der indledes med Tyngden ved at være til (2023). I foråret 2024 udkommer opfølgeren Tyngden ved tingene.

BIBLIOTEK FOR ANTINATALISME udgiver bøger, der beskæftiger sig med forplantningens etik. Vi definerer ’antinatalisme’ bredt: som en kritisk undersøgelse af, snarere end et argument imod, frembringelsen af liv. Seriens formål er at præsentere originale eksempler på antinatalistisk tænkning, der tager afsæt i vidt forskellige perspektiver: fra oldgræsk filosofi og kristen teologi til eksistentialisme, feminisme, økologisme og så videre. Biblioteket tilbyder en alsidig indgang til antinatalismen som et nutidigt fænomen med en lang og underbelyst historie.

I 2023 udkom Peter W. Zapffes essay “Den sidste Messias”. De næste værker i serien bliver bøger af henholdsvis Schopenhauer og Kierkegaard, der udkommer i 2024.

200 mm-serien. Der kommer ikke flere udgivelser i serien.

Tyngdeserien. Der kommer ikke flere udgivelser i serien.

Forlægger og redaktør: Jacob Bittner

Redaktør: Trine Riel

Redaktør: Franz Emborg Jannsen

Redaktør: Mikkel Nørregaard Jørgensen

CVR: 38335197

E-mail: forlaget@senmund.dk

Vi modtager desværre ikke nye manuskripter

Pga. travlhed med nuværende projekter modtager vi ikke forslag til nye projekter.

Presse

Som presse er du meget velkommen til at henvende dig vedrørende anmeldereksemplarer. Husk at inkludere postadressen i din henvendelse. Send e-mail til:

forlaget@senmund.dk

Hvad en mund

tørster efter, senere –

en senmund …

– (Frit efter) Paul Celan